Inert Invite - Two Hours Of Cash In Just Two Calories.

Racing simulator Ballbreaker

Det finns många roliga saker som man kan hitta på när man har lite extra tid över och man känner att man vill göra nåt lite extra kul. Ja det finns ju väldigt många roliga saker som man kan hitta på och som man tycker är roliga och det är ju härligt att det blir kul och spännande. Ja man skulle kunna åka till Ballbreaker och ha det lite extra kul. Det finns så många roliga saker som man kan göra där.
Man kan bowla och spela biljard och så kan man köra racing simulator och massor med annat. Ja det är verkligen värt ett besök.

Finns något för alla där

Ja det finns verkligen något för alla där och det är ju så kul när man känner att det finns många saker som man kan göra och hitta på. För man vill ju kunna njuta av att det är ledig tid och det kan man verkligen göra när man åker till ballbreaker tycker jag. Det är kul och det passar alla i familjen, det finns något för alla så det är ett bra ställe att åka till .Väldigt bra om man är många för det finns så mycket plats och man kan hålla på med någon rolig aktivitet och sen så kan man äta lite gott och ha det trevligt på det sättet. Ja det är många saker som man kan göra och hitta på där, ja det är bra att prova på det om det är så att man inte har gjort det än så tycker jag att man ska göra det. För att det finns så många saker att göra som sagt.
Ja man vill ju att man ska utnyttja sin fritid på bästa sätt och kunna få ut så mycket som möjligt av den och det gör man lättast om man planerar i god tid.